ph7
 
  • Lounasravintola
  • Juhlapalvelut
  • Kokkikoulu
 

Tiimi ja toiminnan kulmakivet

Ravintolan toiminnasta vastaavat Pasi Pärssinen ja Toni Rantala. Pasilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ravintoloiden tuotekehityksestä sekä fine dining -edustustilaisuuksien järjestämisestä. Molemmat ovat kilpailleet useissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa ja ovat olleet Suomen kokkimaajoukkueen jäseniä. Pasi ja Toni ovat myös toimineet ammattilaisten kouluttajina ja vetäneet vapaamuotoisempiakin koulutuksia.

Ravintolan toiminnan kulmakivet  

  • Laktoosittomat raaka-aineet
  • Vältämme lisäaineita
  • Suosimme kotimaisia ja tuoreita raaka-aineita  
  • Makujen tulee olla selkeitä ja herkullisia, aitoja ja luonnollisia
  • Ruuan ulkonäön on herätettävä ruokahalu ja viestittävä laadusta
  • Monipuolinen, vaihteleva ja nykyaikainen ruokalista
  • Kohdallaan oleva hintalaatusuhde
Siirry sivun alkuun