ph7
 
  • Lounasravintola
  • Juhlapalvelut
 

Lounasravintola

Tervetuloa seudun makoisimmalle lounaalle arkisin klo 10.30 - 14.00!

Lounasravintola leipomon yhteydessä

Ravintola pH7 on viihtyisä ja tilava lounas- ja tilausravintola, joka toimii Konditoria pH7:n Tuusulan pisteessä, osoitteessa Haarakaari 45. Ravintolassa on 65 asiakaspaikkaa. 

Tarjoamme lounasravintolassa konstailemattoman maukasta ja monipuolista ruokaa. Valmistamme kaikki ruuat paikan päällä. Emme käytä puolivalmisteita, ruokien raaka-aineet ovat laadukkaita ja aitoja. Ruokalista vaihtuu viikoittain. Katso täältä kuluvan viikon menu.

Monipuolinen lounaslista sekä tuoreet leivät omasta leipomosta

Lounas on joka arkipäivä kello 10.30 - 14.00.

Lounaskassa sijaitsee pH7:n leipomon myymälässä. Listalla on päivittäin kaksi pääruoka-annosvaihtoehtoa sekä keittovaihtoehto. Annoksen hintaan kuuluvat runsas ja monipuolinen salaattipöytä, tuoreet leivät omasta leipomosta sekä ruokajuoma, lisäksi kahvi.

Aloita viikonvaihde perjantaipullalla

Perjantaisin lounaan hintaan kuuluu kahvipulla.


Panostamme ruokalistamme lisäksi salaatti- ja leipäpöytien monipuolisuuteen, runsauteen ja tuoreuteen. Päivittäin salaattipöydässä on 5 erilaista salaattia, ja leipiä on valittavana useita erilaisia. Salaattivaihtoehdot muuttuvat päivittäin. Leivät on valmistettu seinän takana leipomossa, niiden tuoreus on siis taattu. Salaatin ja keiton kanssa tarjolla on vaihtelevia lisukkeita, mm. krutonkeja sekä erilaisia siemeniä. 

Yritysasiakas

Yrityksenne on mahdollista ryhtyä meille lounassopimusasiakkaaksi, jolloin saatte lounaan sopimushinnalla. 

Kysy lisää

puhelin 09 4789 2401 
info@kerho.fi

Siirry sivun alkuun