ph7
 
  • Lounasravintola
  • Juhlapalvelut
 

Juhlapalvelut

Meiltä ruuat kaikenlaisiin juhliin

Ravintola pH7 hoitaa tyylikkäästi ja ammattitaidolla niin pienien kuin isojenkin juhlien tarjoilut. Haluat sitten tarjolle hienostunutta fine diningia tai vaikkapa välittömämpää street food -tyyppistä ruokaa, voit olla varma että makunystyräsi kehräävät ja silmä lepää.

Meiltä löytyy yli kahdenkymmenen vuoden korkeatasoinen ammattitaito niin suolaisesta kuin makeastakin keittiöstä. Lue lisää tiimistämme.

Vuokraa ravintolamme juhlatilaksi tai kokouspaikaksi  

Voit varata ravintolatilamme yksityistilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Luonnollisesti järjestämme tilaisuuteesi räätälöidyt tarjoilut sekä sopimuksen mukaan tarjoilijahenkilökunnan.

Avara ravintolamme sopii juhlien järjestämisen lisäksi hyvin myös kokoustilaksi. Pöydät ja tuolit voi järjestellä tilaisuuteen sopiviksi ryhmiksi. 

Catering-palvelut 

Meiltä voit tilata sekä suolaiset että makeat herkut valitsemaasi paikkaan, kotonasi tai vuokratilassa pidettäviin juhliin. Valmistamme mitä erilaisimpiin toiveisiin ja teemoihin sopivat herkut tinkimättömällä laatutasolla niin annos- kuin buffee-tarjoiluihin, pieniin illanistujaisiin tai useamman sadan hengen juhlatilaisuuksiin. Valmiit ruuat voi noutaa meiltä Tuusulasta, tai toimitamme tarjoilut sovittuun paikkaan. Sopimuksen mukaan järjestämme tilaisuuteenne myös astiat ja tarjoiluhenkilökunnan.Kysy lisää juhlapalveluista 

puhelin 09 4789 2401 

info@kerho.fi

Catering-palveluiden ja tilausravintolan laskuttajataho on Deli pH7. Ravintola pH7 on Deli pH7 Oy:n aputoiminimi.

Siirry sivun alkuun